SEO стратегия за класиране на уебсайт в Google

Дългосрочна онлайн бизнес визия със SEO мисъл

Първият въпрос към клиентите на студио за оптимизация на сайт UV SEO е „Какви са Вашите цели?“.

Всеки онлайн маркетинг план се нуждае от задълбочена SEO стратегия още в най-ранния етап на осъществяване. Затова е важно да подходите сериозно, особено ако планиране самостоятелна SEO оптимизация на сайта си. Това е така, защото оптимизирането не е еднократен акт. По същия начин оптимизирате бизнеса си всеки ден с нови перспективи, влагате в развитието на бранда си средства за реклама и дизайн.

А що се отнася до онлайн присъствието Ви, не бива да се колебаете да потърсите компетентна SEO помощ. Дори е наложително, защото… гарантирано няма да Ви се получи. Причината е, че Вие нямате нито време, нито информация, нито SEO инструменти, нито необходимост от познания в областта на оптимизацията на сайт.

Какво включва Вашата SEO стратегия?

СЕО стратегията се явява база на качествената СЕО оптимизация. С изготвянето й даваме отговори на втората част от въпроса „Какви са бизнес целите ми и как да ги постигна?“. Повярвайте, няма успешна SEO оптимизация без ясна и пълна стратегия за всяка стъпка по нея.

  • Univirgo започва с т.нар. SEO анализ на сайт, с който всъщност проверява дали моментното състояние на сайта Ви съвпада с поставените бизнес цели.
  • След това проучваме Вашите и позициите на конкуренцията и разбираме доколко конкурентноспособни сте онлайн.
  • Съставяме писмен план на SEO архитектурата, препоръки за работа по скоростта на зареждане на сайта. Ако бизнесът желае да се позиционира местно ниво, правим препоръки по локално SEO на сайта. На базата на проучвания на конкуренцията и нишата Ви съставяме пълен списък на ключовите думи, които трябва да се имплементират в съдържанието на сайта и план за SEO копирайтинг. Изброяваме необходимите за това мета тагове, описания, вътрешна линк билдинг схема.

Цялостната SEO стратегия за Вашия сайт съставяме в писмена форма, като – в случай, че не ползвате нашата услуга по SEO оптимизация – допълнително разясняваме всяка точка на служител, който ще натоварите с тази задача.

 

Scroll to Top