Изработка на уеб сайт

Искате ли да сте бранд?

 

Стартирайте с UV SEO студио, Пловдив

Фирмен уеб сайт

Всеки уеб сайт се прави с една единствена цел: популяризация. Създаването на всяка интернет страница е за да привлече повече последователи, потенциални клиенти, съмишленици…

Позиционираните онлайн брандове са в пъти по-успешни и предпочитани от тези, който все още не са инвестирали в изработка на сайт. Това е така, защото:

 • Уеб сайтът представлява разширена визитка и препоръка за Вашата компания 24 ч. в денонощието, 365 дни в годината.
 • Наличието на уебсайт Ви прави лесно откриваеми и разпознаваеми в по-широк ареал, а отзивите онлайн Ви изпращат многократно повече клиенти отколкото рекламата от уста на уста в квартала.
 • Собственият сайт е сериозна заявка за стабилност и много по-престижно от Facebook страница, която дори не е Ваша, а е взета „назаем” и може във всеки момент да изчезне по незнайни причини.

Досетихте се, че сериозната Ви конкуренция отдавна знае това?!

Няма да успеем да разширим бизнеса си, ако останем офлайн и разчитаме на позната, отдавна отминала бизнес среда. Преценете фирмения потенциал и потърсете специалисти по дигитална популяризация.
Univirgo logo - сео оптимизация и уеб сайт в пловдив
Факт

Защо UV SEO студио?

Модата в дизайна е преходна… като трендовете в прическите. SEO оптимизиран уебсайт може да бъде вечен!

Почти всяка фирма за уеб дизайн на сайт предлага наистина привлекателни и модерни решения за всеки. UV SEO студио, Пловдив, не само ще Ви направи сайт със съвременен и елегантен дизайн, но и ще оптимизира бизнеса Ви онлайн. Главната добавена стойност, която ще получите с изработката на сайта Ви, е интелигентна и креативна SEO оптимизация.

За да вървите успешно по стъпките на най-добрите в нишата Ви, ние предлагаме изработка на сайт на WordPress – не само най-лесната, но и най-добре възприеманата от Google платформа за управление на съдържанието! Така, дори да нямате възможност в бъдеще да плащате за SEO оптимизация и поддръжка на сайт, ще можете сами да редактирате и да добавяте свежо съдържание за потребителите си.

Сайтовете, които създаваме, са:

 • Създадени на WordPress CMS – за лесно управление от Ваша страна;
 • Риспонсив – имат адаптивен дизайн, което означава, че са удобни за навигация от всякакви устройства – десктоп, таблет и мобилен телефон.
 • SEO структурирани – изборът на уеб дизайн е Ваш, но за архитектурата и URL структурата решаваме ние.
 • Възможност за допълнителни езици на сайта освен български.
 • Интеграция на Google карта и социални профили.
 • Контактна форма за връзка с Вас по имейл.
 • Създаване на собствени имейл акаунти като office@вашиятдомейн.com.
 • Връзка със Search console за постоянен мониторинг на поведението на сайта.
 • Свързване с Google Analytics с вграждане на проследяващия код – за лесно управление на рекламни кампании.
 • SEO оптимизация на Вашия сайт + Локално SEO за местен бизнес
 • SEO план UV за развитие на бранда.

Уеб сайт спрямо необходимостта

Фирмен уеб сайт

Презентационен уеб сайт на Вашата компания дейност.

Онлайн магазин

Вашите продукти и услуги с възможност за поръчка.

Личен уеб сайт

Продуктов каталог

Уеб каталог на цялостното Ви портфолио от продукти и услуги.

Блог

Вашето уеб пространство на експерт и инфлуенсър.

Специализиран сайт

За кого е подходяща уеб услугата ни?

Ако Вашият малък или среден бизнес има нужда от уеб сайт, ние ще ви помогнем. Ако се нуждаете от повече от уеб дизайн, нашите услуги SEO оптимизация за търсачки и SEO копирайтинг ще Ви осигурят стойностно позициониране онлайн. Независимо дали става въпрос за изработка на сайт за мебелен производител или сайт на търговска верига, сайт визитка на писател, журналист, или за професионален сайт за адвокат, ключар, пекар, или медицински сайт на лекар, зъболекар, аптекар, ние ще Ви помогнем да решите пъзела. Ако ни убедите в професионализма си и в ползата от Вашите идеи, ние ще работим с Вас и ще донесем нов живот на бизнес идеите Ви - онлайн. Защото искаме малкият и среден бизнес в България да имат невероятна презентация и глобални успехи! Ако тепърва стартирате професионална дейност, рекламните ни партньори в Пловдив ще Ви осигурят дизайн на лого и печатни материали, за да получите пълна корпоративна идентичност с една стъпка. Ако все още се колебаете към кого да се обърнете, проучете нашите цени за създаване на сайт в Пловдив. Знаем, че успехът зависи от Вас! Поискайте го със SEO уеб дизайн сега!

Scroll to Top