SEO копирайтинг

Висококачествени SEO копирайтинг услуги

Защо Ви е тази услуга?

Какво е SEO копирайтинг?

Текстовото съдържание на Вашия сайт играе главната роля в цялата Ви онлайн стратегия. За да стъпите успешно на дигиталната сцена, Ви е нужен контент план в съответствие с 2 основни фактора:

  • ♦SEO правилата на търсещите машини - анализ на ключовите думи и естествено насищане на всяка целева страница с тях;
  • ♦Потребителското изживяване (UX) - то е на първо място вече дори за Google. Задачата ни тук е да проучим интересите на аудиторията Ви, да съставим и приложим стратегия за писане на ново, качествено, уникално и ангажиращо съдържание единствено в полза на посетителите на сайта Ви. Защото те са потенциални Ваши потребители и клиенти.

SEO копирайтинг - изцяло във Ваша полза

seo-copywriting-uslugiПолзата за Вас е, че висококачественото съдържание ангажира трайно посетителите. Те могат да се регистрират за бюлетина Ви, за да се върнат отново и отново при Вас.  Защото искат да получат още ценна информация, а в крайна сметка се превръщат и във Ваши клиенти. Брандът Ви става все по-разпознаваем и предпочитан, доверието в него расте и бива споделяно. Услугата е съвкупност от няколко нива проучвания и анализи на нишата, ключови думи и конкуренция. Като краен продукт получавате задълбочена статия, построена по правилата на SEO и ангажираща потребителския интерес с информативност, граматически и стилово чист текст. Резултатите от него са несравними и нарастващи във времето! Google обиква сайта Ви, защото предоставяте релевантна и качествена информация на аудиторията.

 

Какво не е SEO копирайтинг?

Дълъг е списъкът с отговори на така зададения въпрос, но ето услугата, която univirgo.com не предлага:

  • Плагиатство и работа на парче. Те просто не работят в нечия полза, а напротив - Вашият и нашият авторитет пада, а с това губим времето на интернет потребителите.

Ценете времето си и не се задоволявайте с посредствени и неграмотни SEO копирайтинг услуги. Този вид услуга носи висока полза за бизнеса и не е най-евтината. Доверете се на предложение за цялостна концепция за съдържанието Ви.

obadete-ni-se-copywriting-serviceОбадете ни се! 

Попитайте и за нашата абонаментна SEO копирайтинг оферта.

Scroll to Top