Рекламно съдържание

Защо Ви е копирайтър за рекламно съдържание?

Рекламата е последното нещо, от което имат нужда зрителите пред телевизора и сърфиращите в интернет четящи или гледащи видеоклипове в youtube. Затова, ако сте решили да популяризирате бранда си, имате 3 секунди да грабнете аудиторията или да бъдете изтикани с бутона на мишката.

Съдържанието на Вашата реклама трябва да улови полезрението на аудиторията със:

  1. Страхотно заглавие! Ролята му е да създаде емоция. Изненада, вдъхновение, любопитство, смях, илюзия, страх, ярост… Заглавието на рекламата Ви е рещаващо и затова то наистина трябва да е завладяващо!
  2. Кратко, емоционално и много ясно отличаване на ползите от предложението Ви.
  3. Убедителни насочващи и подканващи фрази (или т.нар. Call-to-action), които карат потребителите да запомнят марката, да се запишат за имейл бюлетина Ви или направо да купуват. В крайна сметка това е целта на инвестицията Ви в реклама.
  4. Заявете бранда си!

Рекламата може да продаде всичко!

Независимо дали става дума за реклами в търсещи машини – PPC в Google, или за маркетинг в дисплейната мрежа, Вашият продукт или услуга биха се отличили главно чрез успешно и релевантно рекламно съдържание. Не се колебайте и се свържете с нас!

 

Имидж копирайтинг

Прес релийз (Press release)

… е чудесен и не много скъп начин да достигне името или брандът Ви до по-широка аудитория. Добре написаните съобщения в медиите са ефективен метод за презентиране на събития и новини в сферата на услугите, идеите, производството.

Прес релийз копирайтингът се отличава от всички останали видове писане. Използва се за оригинално въвеждане и дефиниране на нови имена и събития в бизнеса, както и за успешните стъпки и постижения при утвърдени такива.

Рекамен текст за брошури, флаери, листовки

Този вид рекламно съдържание е част от директния маркетинг на продукта или услугата Ви. Ако проектът Ви е с ограничен бюджет, това е един от евтините начини да се популяризирате, да впечатлите и убедите, както и да продадете. univirgo.com може да напише най-отличаващите се и грамотни текстове за рекламните Ви материали на конкурентни цени.

Креативен слоган

… позиционира и отличава в корпоративното и социално пространство. Свържете се с нас и вдъхновете аудиторията си!

Scroll to Top