Блог статии, текст за социални медии и Google

Регулярното публикуване на свежи блог статии към съдържанието на сайта Ви е най-успешният начин да поддържате името на бранда си онлайн.

Печелите верни посетители на Вашия сайт.

Въвличайте читателите в събития и детайли на дейността си по лек и развлекателен, а същевременно – и ерудиран начин. Като им предоставяте бонус информация „от кухнята“ – например инструкции по отношение на продукта или услугата, която предлагате, – читателите от своя страна биха предприели действие във Ваша полза.

Защото в блога си доказвате, че разбирате от работата си.

Така потребителите могат да решат да се абонират за имейл бюлетина Ви, да споделят интересната блог статия в социалните мрежи или да се поинтересуват конкретно от Вашия продукт/ услуга. А защо не и да купят!

Печелите позиции в търсачките.

Google обича оптимизираното свежо съдържание и Ви изкачва напред и нагоре в резултатите си. Честото добавяне на статии в блога говори за актуалност. Търсещите машини решават, че щом се грижите и оптимизирате съдържанието си, значи могат да го предоставят на потребителите като релевантно и надеждно. А добре възприеманото съдържание във Facebook страницата Ви носи още повече позитиви в очите на най-умната машина в полза на глобалния потребител – Google.

Печелите авторитет във Вашата сфера.

Предизвиквайте дискусии посредством интригуващи и полезни блог статии, написани от професионален копирайтър. Въвлечете по-широка аудитория с помощта на социалните медии. Ненатрапчивото, но стилно и професионално присъствие със статии във Facebook, ще увеличи авторитета на бизнеса Ви многократно. При наличието на коментари, социални сигнали от посетителите на сайта и Facebook страницата Ви, както и на ангажирана обратна връзка от Ваша страна, успехът в нишата Ви е гарантиран.


Блогът и социалните медии са чудесна възможност да демонстрирате бизнеса си пред аудиторията и е добре да имате на своя страна някой, който да структурира идеите и темите във високостойностен текст. Не е нужно да опитвате сами, защото времето Ви е ценно.

univirgo.com е на Вашите услуги и ще напише за Вас ангажиращи, целенасочени и информативни, добре оптимизирани, стилово и граматично издържани материали за Facebook и блог статии.

obadete-ni-se-copywriting-serviceОбадете ни се! 

Попитайте и за нашето предложение за абонамент за блог статии.

Scroll to Top