Имейл кампании

Каква е ползата  от имейл кампании за Вашия бизнес?

Една добра маркетингова стратегия за постигане на бизнес целите Ви е да привличате все повече посетители на сайта си, както и да градите отношения на доверие с тях.  Също както във физическия магазин! Добрият продавач посреща, упътва, напътства, информира, оферира и продава. Подобно е и онлайн присъствието на добрите търговци. Те правят всичко възможно, за да бъдат по-близо до потенциалните клиенти, като им отделят специално внимание в последователни имейл кампании. Но добрите в бизнеса се стараят да не досаждат.

Не правете скучни имейл кампании!

Потребителите биха се записали да следят електронен бюлетин и биха посещавали регулярно сайта Ви само в случай, че Вие имате специално отношение към тях и им предоставяте наистина уникално съдържание на страниците си. Съдържание, което интригува и решава проблеми.  Отново стигаме до въпроса за ползата.

Да, успехът Ви е гарантиран при условие, че в имейл кампаниите си влагате следното:

  1. Носите полза с релевантна информация.
  2. Продуктът/ услугата Ви е решение на потребителски проблем.
  3. Имате специално отношение към различните потребители. За последното е нужно да персонализирате имейл съдържанието за всяка конкретна група от таргет аудиторията си. Така имате уникална оферта за всеки потенциален клиент.

Доброто изпълнение на текстовете за Вашите имейл кампании утвърждава името на компанията Ви. На Вашия бранд може да се разчита! Добра идея и тук е да ползвате качествени копирайтинг услуги.

Наемете univirgo.com за своите успешни имейл кампании.

Scroll to Top