Уеб сайт цена от Univirgo - инвестиция за растеж

Колко струва изработка на фирмен сайт?

Каква е точната цена на един уеб сайт?

Отговорът на този въпрос е многопосочен, зависи от много фактори и често е трудно те да бъдат обяснени на клиентите. За всяка уеб и рекламна агенция обаче е приоритетно това да бъде изяснено в самото начало на нов проект. SEO студио Univirgo уточнява, че публикува на сайта си ориентировъчни цени за изработка на сайтове, като те се уточняват крайно в предварителен договор за конкретна услуга.

„Искам уеб сайт на фирмата ни…” 

Дефинирайте с конкретика вместо с относително изискване

Стойността на уеб услугите понякога варира в доста широк диапазон и е добре клиентът да е подготвен с базов чек лист, който да ориентира изпълнителя при оформянето на първоначалната оферта. Ето кои са компонентите, които са съществени при определяне на окончателните за изработка на сайт цени и срокове:

Имате ли лого и други визуални материали?

В случай, че тепърва стартирате или по друга причина марката Ви няма графични знаци, сега е моментът да поръчате професионален лого дизайн. Готовото лого ще бъде имплементирано във всички Ваши рекламни материали, включително и във външния вид на новия Ви уеб сайт.

Какъв тип сайт желаете?

Не е достатъчно да поискате сайт, а да поръчате Вашия сайт, като ни дадете указателни знаци за типа интернет присъствие, което целите, и го отбележите в листа си:

 • Сайт визитка – малка фирмена презентация

 • Корпоративен уеб сайт – обширно представяне на бранда

 • Уеб сайт – продуктов каталог с възможност за поръчки на продукти и услуги

Разбира се, често се практикува смесен вариант и резултатът от него е създаване на фирмен сайт с продуктов каталог и блог към него. Това е най-добрият и естествен вариант за представяне дейността на повечето икономически дейности.

Функционалности 24/7/365

Всеки бизнес има специфична насока и работи с конкретни инструменти за оптимизиране на резултатите и постигане на точно определени цели. Интернет страницата Ви също има нужда от необходимите функционалности, които да работят в посока постигане на целите. Онлайн това се постига с интеграция на модули, които конкретно задоволяват маркетинг и бизнес целите Ви. Примери за такива са:

 • Изработка на позитивна начална страница
 • Изработка на вътрешни целеви страници
 • Професионален SEO копирайтинг
 • Модул за лесна връзка с Вас по телефон или чат
 • Интеграция на Google карта – особено за локален бизнес
 • Възможност за запазване на час онлайн
 • Продуктови страници с галерия, цени и опции за поръчки
 • Допълнителни езикови версии на сайта
 • Лесна редакция на съдържание
 • SEO оптимизация за търсачки
 • Локално SEO оптимизиране
 • Модул за мониторинг на посещенията

Евтин уеб сайт и дългосрочни решения

При проект за изработка на уеб сайт ние следваме зададените от клиента цели и правим широко проучване на конкуренцията, като предлагаме само оптималното, което би позиционирало в бъдеще нашия сайт поне крачка пред конкурентния. Мисълта за SEO оптимизирането и популяризацията са изходни при структурирането на уебсайт архитектурата, тъй като целта на всеки бизнес сайт е да се позиционира добре в търсачките и сред потребителите. Повече времеви ресурс отделяме именно за това и затова нашите цени за SEO оптимизация са по-високи в сравнение с обявените за направа на уебсайт цени.

Що се отнася до изграждането на самия уеб сайт, благодарение на WordPress (система за управление на съдържанието) създаваме напълно функционални решения в по-кратки срокове и Ви предоставяме настроен и удобен за управление и редакция административен панел. Така в бъдеще сами можете да попълвате информацията си, без да са Ви нужни умения по програмиране.

В заключение:

Цената за изработка на Вашия уеб сайт е толкова, колкото бизнес нишата Ви изисква

Това е електронната Ви визитка и тя е равносилна на бляскавия Ви търговски обект, професионален талант или производствен капацитет. Специфичните модули и уеб функционалности, необходими за развитие на Вашето онлайн присъствие, вдигат допълнително цената на услугата. Успешните предприемачи обаче споделят, че създаването на уеб присъствие на бизнеса им не е разход, а инвестиция, която с времето се възвръща многократно. Не може да не се съгласим, че по-модерна и авторитетна визия на бранда привлича повече потенциални потребители и клиенти и – разбира се – повече приходи. Освен това, за да бъде уеб страницата Ви видима и откриваема от потребителите, е нужно да вложите средства основно в качествена SEO оптимизация.

Ако Ви заинтригувахме, може да се свържете с нас за своята безплатна уеб консултация.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top